maanantai 25. heinäkuuta 2011

Jäniskoira


Mikosta voisi varmaan saada ihan hyvän jäniskoiran. Kovasti jänikset ainakin poikaa kiinnostaa. Kun Miko näkee pupun, se lähtee kovalla vauhdilla perään. Jänis ehtii piiloon, koska Mikon hihnan päässä on joku hidastamassa. Kun Miko ei enää näe jänistä, se aloittaa jäljestyksen ja etenee pupun hajun perässä kuin juna. Silloin mennään kovaa vauhtia! Jäljestys kuitenkin tyssää kun joko Miko ei pääse enää hajun perään (en lähde mihinkään pusikkoihin) tai sitten mielenkiinto lopahtaa. Ehkäpä Mikon jäljestämisessä ongelmana onkin se, ettei sillä mielenkiinto kestä tai muut hajut innostaa enemmän. Voi kun kelit viilenisi, että pääsisi tekemään jälkiä. Jos ei ennen elokuuta päästä treenailemaan, niin seuraava mejä-koe on sitten vasta ensi vuonna.

Sunnuntaina kävimme treenaamassa agilitya Tainan ja Lokin kanssa. Ilma oli aamulla ihanan viileä, mutta päivällä Kivikon kentälle paistoi aurinko vähän liian lämpimästi. Treenailimme keppejä verkkojen kanssa, kontakteja sekä takaakiertoja. Verkot taisivat olla ne lyhyimmät, sillä vähän pieniksi jäi pujotteluvälit. Takaakierrot sujui ihan hyvin kunhan Miko ensin oli yhden kerran hypännyt esteen etupuolelta, vaikka olin esteen edessä. Pieni väli kuitenkin oli, josta Miko hyppäsi. Puomilla ja A:lla meni kontaktiharjoittelut ihan hyvin. Miko väsähti aika nopeasti, joten ei sen kanssa kauheasti mitään päässyt tekemään. Lauantaina käymme epiksissä, joten ilma on toivottavasti siihen sopiva. Ilmoitin Mikon kahteen starttiin, koska parempi tulos huomioidaan. Yleensä meillä menee toisella kerralla paremmin, koska sitten tiedän mitä pitää tehdä erilailla. Sunnuntaina alkaa taas ohjatut treenit.

Kuvissa näyttää vauhdikkaammalta kuin mitä oli :) Kaikki kuvat © Taina Lempiäinen









Eilen kuului mukavia uutisia pohjoisesta: Mikon Rodi-veli sai toisen sertinsä ja oli VSP Tornion näyttelyssä! CACIB:a tuomari ei Rodille antanut, mutta tosi hienosti silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti