sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ulkoilua

Viime sunnuntaina otin kameran mukaan lenkille, kun viime aikoina on tullut kuvattua Mikoa niin vähän. Vaikka lumi onkin jo monesta paikasta sulanut, niin metsästä lunta vielä jonkin verran löytyy.








Tiistaina oli hyvin kaunis keväinen päivä, joten silloin räpsäisin muutaman kännykkäkuvan lähimetsässä. Tuntui ihan huhtikuulta. Vaikka olikin kovin ihana ilma, niin toivoisin silti, että helmikuussa olisi vielä lunta ja pakkasta. Ei varmaan mene enää pitkään ensimmäisen punkkihavaintoon...




Muhkea häntä!

Perjantaina oli agilitytreenit, jotka aloitimme hyppytekniikalla. Set point oli harjoituksena. Toisella kierroksella oli taas keppitreeniä. Jälleen keppejä oli 6 ja Lotta vartioi namikuppia. Mikolla oli katse oli koko ajan tiiviisti kohti namikippoa, joten se, että jäin vähän jälkeen tai otin etäisyyttä keppeihin, ei Mikoa haitannut. Saa nähdä miten käy, kun namikippoa ei enää ole. Meidän viimeisellä vuorolla teimme pari kierrosta putkirallia. Ensin oli suora putki, sitten käännös vasempaan seuraavaan suoraan putkeen, sitten kaksi hyppyä, käännös takaisin päin ja yksi hyppy sekä molemmat putket. Suoraa luukutusta siis ja kivasti Mikolla vielä riitti treenien lopussakin vauhtia. Sellaisen iloisen huomion olen tehnyt tämän vuoden treeneissä, että Mikolla riittää virtaa ja motivaatiota enemmän kuin ennen. Se innostuu pallosta yhtä paljon kuin ulkokentälläkin ja vinguttaa sitä kovasti juostessaan. Miko välillä murahtelee mulle, joka sekin ilahduttaa, koska kierrosten nouseminen on vaan hyvä juttu.

Tänään sunnuntaina ei enää ollutkaan niin keväistä, aamupäivän sateli lunta:


2 kommenttia:

  1. Olen itsekin katsellut samaa, että varsinkin aurinkoisina päivinä tuntuu paljon enemmän maalis-huhtikuun vaihteelta kuin helmi-maaliskuulta. Kerrankos sitä on tällainenkin talvi, varmaan vuoden päästä ollaan jo hukkumassa lumeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti huono talvi ei meinaa huonoa kesää... Mutta se on kyllä kiva, että kevät tulee aikaisemmin :) Runsaslumisten talvien huono puoli on se, että sitä lunta riittää paljon pidemälle kevääseen kuin tahtoisi :)

      Poista