sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Perjantain treeniä

Aloitimme perjantain agilitytreenit hyppytekniikalla. Ensin perussarjaa. Ensimmäiset toistot aloitettiin ponnarin takaa ja seuraavat muutaman metrin päästä ponnarista. Kun lähtö oli kauempaa, Miko kiersi ponnarin. Sen siirtäminen kauemmaksi ensimmäisestä hypystä ei auttanut. Toisena harjoituksena oli korkeuden arviointi. Huhtikuussa alkaa episkausi, joten täytyy alkaa nostamaan rimoja. Viimeisen riman korkeudet olivat 35-40-45-50-40-35. Ensimmäisellä toistolla Miko joutui korjaamaan askeleitaan viimeisessä välissä. Se varmaan luuli tekevänsä edelleen perussarjaa. 40 ja 45 cm meni hyvin. 50 cm hypyn Miko kiersi joka toistolla. Testasin siksi onnistuuko hyppääminen ilman matalampia hyppyjä. Ongelmaa ei ollut, joten kiertämisen syy oli ehkä liian hidas vauhti. Tai epävarmuus. Olisi pitänyt tehdä enemmän hyppytekniikka talven aikana, mutta jotenkin se pääsi unohtumaan. Lopuksi vielä rimojen lasku. 40 cm:ssä oli haparointia, 35 cm ok.


Treenien lopuksi Miko pääsi vielä pujottelemaan kuutta keppiä. Kuusi keppiä on tuonut lisää vauhtia pujotteluun ja hieman itsenäisyyttä keppien aloitukseen. Ehkäpä ensi kerralla voisi luopua namikiposta.

Lauantaina oli Suomen Kooikerhondje ry:n vuosikokous. Hallituksen varajäsenen paikka vaihtui hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ja minusta tuli myös tokovastaava :) Ja olenhan jo ennestään julkaisuvastaava ja toinen näyttelyvastaava... Kokouspaikan ohi käveli kooiker ja sehän sai kokousväen ryntäämään ikkunaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti