sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Saksalaisia

15.11.2013 © Lotta Franck
Perjantaina kävimme taas kahden viikon tauon jälkeen agilitytreeneissä. En ollut taaskaan tehnyt mitään suunnitelmaa, mutta onneksi Lotalla oli jotain mietittynä. Teimme alkuun muutaman esteen radanpätkää, jossa tehtiin pakkovalssi ja takaakierto. Molemmat ohjauskuviot onnistuivat ihan ok, mutta ongelmaksi muodostui musta mutkaputki, joka oli hieman lytyssä. Vaikka Miko menikin putkeen, niin enimmäkseen se kuitenkin kieltäytyi menemästä. En tiedä mikä siinä oli vikana.

Toisena harjoituksena teimme keppejä osana radanpätkää. Kepit olivat kolmen hypyn jälkeen ja hypyistä viimeinen oli kaaressa. Hypyt lähtivät puomin vierestä ja ensin Miko meni puomille. Puomin alastulolla oli Lotan juoksukontaktimatto, mutta siitä huolimatta Miko osasi pysähtyä oikeaan kohtaan. Toisella yrityksellä Miko meni kolmannen hypyn sijasta puomin alastulolle, hienoon 2on2off asentoon. Pakkohan se oli siitä palkata :) Kolmannella yrityksellä päästiin koko pätkä ja kepit onnistui hyvin. Samoin seuraavallakin yrityksellä, joten sen enempää ei tehty.

15.11.2013 © Lotta Franck
Lotta arveli, että ohjaustekniikoista saksalainen voisi sopia Mikolle paremmin kuin pakkovalssi. En muista, että olisimme ohjatuissa treeneissä sitä koskaan harjoitelleet, joten saksalainen ei ollut minulle tuttu. Lotta kokeili ensin Mikon kanssa saksalaista. Sitten minä kokeilin Leevin kanssa ja lopuksi Mikon kanssa. Saksalainen on varmasti meille hyvä ohjaustekniikka, jota täytyy treenailla lisää.

Lopuksi teimme vielä puomia muutaman muun esteen kanssa. Puomi oli aika hidas, mutta kontaktit hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti