perjantai 25. lokakuuta 2013

Jaakotuksia ja takaaleikkauksia

Nyt vihdoin treenipäivityksiä. Perjantai ei ehkä ole paras treenipäivä, sillä aika usein työviikon jälkeen tekisi vain mieli mennä sohvalle loppupäiväksi. Mutta kyllä se sohvalle valahtaminen tuntuu vieläkin paremmalta kun ennen sitä on käynyt treeneissä. Sitten ei vaan enää jaksa alkaa päivitellä blogia tai katsoa treenivideoita.

Viime viikon perjantaina teimme jaakotustreeniä. Yksinkertainen ohjaus, mutta silti niin vaikea. Tunsin itseni niin surkeaksi kun en vain osannut. Välillä meni valssailuksi, mutta ehkä onnistuin muutaman ihan oikean jaakotuksenkin tekemään. Teimme myös pientä radan pätkää, jossa takaakierto ja takaaleikkaus, mutta ne ei oikein tahtonut toimia, kun Mikosta ei lähtenyt vauhtia, joten hinkattiin sitten jaakotusta. Jätin ne pätkät videolta pois, mutta muuten kaikki treenipätkät löytyy. Aika paljon tuli tehtyä toistoja. Taisimme tehdä lopuksi hetsattua A:ta.


Sunnuntaina meillä oli hyppytekniikkatreenit Saaran & Huugon kanssa. Teimme perussarjaa sekä pituutta niin, että edellä oli perussarjan kolme hyppyä. Mikolla oli ilmeisesti kova into tehdä hyppytekniikkaa, sillä se varmaan joka kerta palasi alkuun hyppimällä sarjan takaisin päin. Ja juuri kun olin saanut Mikon istumaan, se lähti taas suorittamaan sarjaa. Namikupissa ei ollut namia kun en ollut sellaista ehtinyt viedä. Ja taas Miko tuli samaa reittiä takaisin ja taas se lähti omin lupineen sarjalle. Jääden taas ilman palkkaa. Hassu poika. Miko taisi joka toistolla varastaa... Parilla ensimmäisellä toistolla pituudella Miko teputti ennen ponnistusta, mutta sitten alkoi sujua. Kai outo este tekniikkaharjoituksessa hämmensi. Lopuksi teimme keinua ja Saara palkkasi. Miko lähti keinulle kovalla vauhdilla ja innolla, mutta aika paljon Miko hidasti keinulla. Jälleen treenien paras osa oli juosta ympäri kenttää vinkupallon kanssa. Miko taisi innostua niin isosta juoksualasta (kahdesta kentästä vain toisella on enää esteet ja väliaita oli kaatunut, joten tilaa oli reilusti), ettei se meinannut palauttaa palloa ollenkaan. Kyllä se kutsusta lähti tulemaan kohti, mutta ilmeestä huomasi, ettei sillä ole aikomuksia pysähtyä. Hassu mies :)

Tänään agilitytreeneissä ohjausharjoituksena oli takaaleikkaus. Me tosin Mikon kanssa olimme ainoat, joka sitä harjoitteli. Ihan ok meni, videolla toistot. Ohjaustekniikan jälkeen teimme keppejä avokulmasta ja ennen keppejä oli hyppy ja suora putki. Ensimmäinen kerta oli ok, toisella Miko jätti viimeisen välin pujottelematta ja korjasin. Tiesin, ettei olisi pitänyt korjata. Haisteluksi meni heti kun ryhdyin korjaamaan. Halusin saada kertaalleen kepit oikein, mutta ei siitä tahtonut tulla enää mitään. Väkisin väännöksi meni, mutta kyllä Miko sitten lopulta pujotteli koko kepit. Lopuksi oli vuorossa jälleen kontaktitreeniä eli A:ta. Kivoja vauhdikkaita suorituksia. Jäähdyttelylenkillä Lotta teki pari luoksepäästävyyttä, jotka menivät ihan ok. Viikon päästä olisi möllitokokoe, joten pitäisi kai taas vähän treenailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti