tiistai 24. kesäkuuta 2014

Miko valokuvamallina

Kävin kuukausi sitten Mikon kanssa Tapiolan Mustissa ja Mirrissä, jossa oli Eläinten Koulukuvauksen kuvauspäivä. Kuten jo aikaisemmin kirjoittelin, niin en odottanut kovin kummoisia kuvia. Miko läähätti kovasti helteen vuoksi ja se sai myös pojan kuolaamaan ja vielä sen lisäksi Miko oli onnistunut heinikossa kastelemaan päänsä ja rintansa. Jonkin aikaa kuivattelin Mikoa auringossa, mutta ei se ihan kuiva ollut kun astelimme kuvauspaikalle. Sain linkin vedoksiin jo kaksi viikkoa sitten, mutta vasta viikonloppuna ennätin katsella kuvia kunnolla ja ostin muutamasta nettiversion. Niiden lisäksi tilasin jääkaappimagneetteja ja lompakon Mikon kuvilla. Olisi kiva ostaa canvastaulu tms. Mikon kuvasta, mutta en vielä tiedä kelpaako joku näistä kuvista vai odotanko seuraavaa kertaa. Kuvista vain kahdessa Miko katsoi kameraan ja niissäkin se on vähän rähjäisen näköinen :) Helteestä, läähätyksestä, kuolaamista yms. huolimatta kuvista tuli hyviä. Ruskea tausta sopii hyvin kooikerille, mutta vihreä tai lila/violetti olisi myös ollut aika kiva.


 



2 kommenttia:

  1. Me käytiin viime loppukeväästä pikakuvissa. Oli aika hässäkkä rantautua kolmen koiran, joista yksi pentu, toinen puolikuuro ja puoliksi jalkojaan hallitsematon vanhus, kolmas muuten vaan yli-innokas, kanssa studioon, asetella itsensä ja koirat jotenkin järkevästi ja viis minsaa aikaa ottaa kuvia. Olin aika varma, että ei yhtään kunnolla onnistunutta kuvaa tullut, mutta yllättävästi vaan ammattilainen sai räpättyä kuvansa just niillä hetkillä, kun kaikki oli hyvin ja kuvista tuli tosi hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmen koiran kanssa on varmasti haastavampaa :) Musti ja Mirri ei siinä mielessä ollut paras ympäristö, että paikalla oli muitakin ihmisiä eikä siten ollut studion rauhaa, mutta toisaalta kuvien ottamiseen oli noin 10 min aikaa ja kahden kanssa olisi saanut pidemmän ajan. Mutta ammattilaiset tosiaan osaa ottaa kuvat oikealla hetkellä :)

      Poista