maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kooikereiden erikoisnäyttely 9.6.2012


Lauantaina oli paljon odotettu kooikereiden erikoisnäyttely, jonne lähdin yksin kun Miko ei voinut osallistua silmätulehduksen vuoksi. Mulla oli bussissa treffit rotuuntutustujan kanssa, joten yksin ei tarvinnut silti matkustaa. Päiväksi oli luvattu sadetta, mutta onneksi vettä tuli vain pieninä kuuroina, joka ei juuri haitannut. Aluksi näyttelypaikalla kierrellessä tuntui, että suurin osa ihmisistä ja koirista oli ihan vieraita, mutta vähitellen porukka alkoi näyttää tutummalta :)

Leiriydyin kameran kanssa toiselle puolelle kehää kuin missä muut olivat, sillä se oli ainoa paikka, josta pystyi seuraamaan molempien kehien kulkua. Urokset ja nartut oli toissavuotiseen tapaan eri kehissä ja kehät pyöri samaan aikaan. Kuvaamiseen keskittyminen aina haittaa muuta seurustelua, mutta ihan kivasti sai kuitenkin jutella muiden kanssa ja rapsutella koiria. Varsinkin sitten kun muutakin porukkaa alkoi tulla samalle puolelle kehää. Kannatti jossain vaiheessa mainita kuinka surkealta oma kamera näyttää Tytin kameran rinnalla, sillä sain sitten Tytiltä yhden objektiivin lainaan :D Kuvien laatu parani selkeästi kun oli paljon parempi objektiivi ja Tytin pistämät asetukset käytössä. Sain otettua kuvan jokaisesta kehässä pyörähtäneestä, joten olen tyytyväinen. Runsaasti kuvia löytyy täältä ja Tytin kuvia täältä (Tytti ei varmaan pahastu linkin jakamisesta :) ).

Bongasin kehän laidalta kolme pentua:

Chriskooi's Matilda "Velda" ja Chriskooi's Miia "Nella"

Maricosan's Stratus Quintus "Tara"

Neljäskin, Maricosan's Stella Quintus "Stella", oli paikalla, mutta en valitettavasti sitä nähnyt. Tuomarit käytti niin paljon aikaa yhden koiran arvosteluun, että välillä ehti käydä moikkaamaassa koiria kehän toisella puolella tai hakemassa ruokaa tai vessassa ja palatessa oli vielä sama koira arvosteltavana. Pitkien arvosteluiden vuoksi näyttely venähti pitkäksi, mutta loppuun asti halusin olla paikalla.

Olipas mukava päivä Riihimäellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti