lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kooikerit koolla


Juuri torstaina harmittelin, kun ei taaskaan päästy kennelpiirin tokokoulutukseen. Eiköhän sitten perjantaiaamuna sähköpostista löytynyt viesti, että meille on paikka tänään lauantaina alkavalle kurssille. Kuuden kerran kurssista kaksi viimeistä on maanantai-iltaisin, jolloin olen koulussa ja lisäksi yksi lauantai olisi jäänyt muun menon takia välistä, joten päädyin peruuttamaan meidän paikan. Kyllä harmittaa, kun oltaisi päästy hyvään koulutukseen. Ei kyllä ollut ihan reilua, että kaksi kertaa on muuna päivänä kun mitä on ilmoitettu nettisivuilla.

Perjantaina tuli myös näyttelypostia ja eiköhän tuomari ollut muuttunut. Osasin kyllä odottaa tuomarimuutosta, sillä jo ennen ilmoittautumista kiinnitin huomiota tuomarille pistettyyn rotumäärään, jossa oli sellaisiakin rotuja, joiden edustajia on useampia paikalla. Onneksi muutoksia oli tullut niin paljon, ettei kooikereille tullut ennalta ilmoitettua Bisteriä, joten pistin peruutuksen saman tien menemään. Säästyneellä rahalla ostin sitten uuden laukun :D Harri Lehkoseksi oli tuomari muuttunut ja Harrilta Miko on jo EH:n saanut. Tuli sitten ilmoitettua Miko toiseen näyttelyyn ja tein sen ensimmäisen kerran Showlinkin uuden netti-ilmoittautumisen kautta. Vähänkö se oli kätevä. Tarvitsi vain kirjoittaa Omakoira-tunnukset, jolloin sai automaattisesti omat ja koiran tiedot. Helppoa!

Tänään kävimme Espoossa kooikereiden arkitokossa. Paikalla oli ihan runsas joukko punavalkoisia ja pari uutta tuttavuuttakin. Eli Mikon lisäksi, Loki, Mizy, Vili, Remus, Nero, Savina ja Savinan pentu Bene, Chico (Lucky Nana's Xmas Chic Honey) sekä Havu ja Havun perheen uusi pentu Uni (Wisestone Bluey). Kamera oli mukana, mutta kuvia ei tullut otettua. Aika meni niin nopeasti ja sitten pitikin jo lähteä. Pentujakaan en käynyt rapsuttelemassa, niihin tutustuminen olisi varmaan ollut ohjelmassa lopuksi. Taina napsi muutaman kuvan ja ehkäpä niitä löytyy blogista jossain vaiheessa.

Mikolla oli taas ihan kauhea veto joka paikkaan, mutta kontaktin saaminen onnistui välillä hyvin. Sivulletulot oli ok ja tehtiin myös maahan menoa, seisomista ja jotain temppuja. Pujottelu ja koiraringin kiertäminen meni aluksi ok, mutta sitten meni nenä maahan. Tokohyppyäkin kokeiltiin lopuksi.

Arkitokokuvia korvaamassa nämä otokset, jotka otettu aikaisemmin tällä viikolla:

Miko kerjuulla

Kerjääminen tuotti tulosta ja lautanen odottaa maassa nuolemista.
Miko odottaa lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti