sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Juoksentelua


Perjantaina kun oli niin nätti keväinen päivä, niin päätin aloittaa juoksu- eli hölkkälenkit Mikon kanssa. Puolentoista tunnin mittaiseen lenkkiin juoksemista mahtui vaan muutama minuutti, mutta kun kuntoa ei ole ja Miko ei ole kiinnostunut, niin ei vaan pysty enempään. Aluksi Miko tuli ihan kivasti ja ravasi vierelläni. Kovasti yritin samalla kehua. Toisella pätkällä Miko oli perässä vedettävä eikä meno oikein muutenkaan kulkenut kun mentiin loivaa ylämäkeä. Mutta tästä on hyvä jatkaa.

Tänään sunnuntaina vihdoin pääsin osallistumaan Suomen Kooikerhondje ry:n vuosikokoukseen. Aikomusta on ollut jo kolmena aikaisempana vuotena, mutta aina on ollut jotain. Mukavat pari tuntia tuli vietettyä kokouksessa, josta matkaan lähti yksi uusi luottamustoimi eli hallituksen varajäsenenä olen seuraavan vuoden. Yhdistyksen nettisivujakin tulee tulevaisuudessa päivitettyä muutenkin kuin jäsenlehden osalta kerran vuodessa.

Kotiuduttua lähdin Mikon kanssa lenkille ja juoksua oli taas ohjemassa. Ensimmäinen pätkä oli ihan ok ja toisella Miko jopa innostui ravaamisesta ja kulki edelläni. Vauhtia pojalla oli niin paljon, ettei menoa enää hölkkäämiseksi voinut kutsua vaan juoksemiseksi. Siksi kunto loppui nopeammin. Tosi positiivista, että Miko lähti juoksuun mukaan, kun meillä viime syksynä oli ongelmana se, että Mikoa saa vetää perässä. Juoksu/ravilenkit aloitettiin siis fyssarin kehotuksesta takapään vahvistamiseksi ja viime kerralla kerroin miten oli mennyt. Fyssari sanoi, ettei siitä oikein ole hyötyä että Miko laahustaa perässä vaan ennemmin koiran pitäisi jopa vähän vetää. Miko mielellään ravaa reippaasti, mutta jostain syystä mun kanssa juokseminen ei nappaa. Mutta eiköhän tämä tästä. Voin olla ylpeä itsestäni, että ollaan päästy jo alkuun tämän vuoden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti