keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hiljaiseloa


Eipä ole ennen tainnut blogissa olla 1,5 viikon päivitystaukoa, mutta nyt koulu on pitänyt huolen, ettei jää aikaa mihinkään muuhun. Nyt jo helpottaa kun ekat tentit on takana. Melkein mitään ei siis Mikon kanssa olla tehty. Viime viikonloppu meni kokoustaessa ja rotuyhdistyksen agilitykisoissa. Oli tosi kiva päivä ja hyvin radan reunalla jaksoi seistä, kun välillä kävi tankkaamassa pullaa ja suklaata (no ehkä vähän söin ihan oikeaa ruokaakin). Kakkosissa koikkereita edustivat Noa, Johnny ja Pimu, mutta valitettavasti kukaan ei päässyt loistamaan, vaikka muuten meno kaikilla näyttikin hyvältä. Ihan parasta oli muiden koohoihmisten näkeminen kun kaikkia ei niin usein näe ja kun aina saa kuulla kaikkea mielenkiintoista.

Noa (Bullbenz Kooi Verro Geri) oli kisojen paras kooiker
Johnny (Oorbellen Johnny)

Jonkun verran olen naksutellut noutokapulaa ja peruuttamista. Kapula etenee tosi hitaasti, mutta ehkä jossain vaiheessa Miko nostaa sen ihan kunnolla ilmaan. Nyt on enemmän vain kapulan liikuttamista millin korkuisilla nostoilla. Peruuttamisessa päästiin alkuun kun vähän vihjasin käyttämällä sanaa, jolla peruuttamista on aikaisemmin opeteltu. Ihan kivasti Miko sen jälkeen on alkanut tarjoamaan peruuttamista.

Mikon nätti siskopuoli Pimu (Lentävän Luppakorvan Tuulispää)
Pimu
Loppuun pitää vielä kertoa Mikon tämän illan ruokailusta. Normaalisti pistän iltanappuloiden sekaan raakaa lihaa, mutta tänään en ollut muistanut ottaa lihaa sulamaan. Rikoin sitten kananmunan nappuloiden seuraksi. Laskin kupin maahan ja annoin kauempana odottavalle Mikolle luvan ruokailuun. Miko tuli innoissaan kupille, haistoi ruokaa ja sitten käänsi katseensa minuun. Ihan kuin Miko olisi kysynyt että olenko ihan tosissani :D Kehotin sitä syömään ja Miko sitten otti nurkasta yhden nappulan ja siirtyi vähän kauemmaksi sitä syömään. Miko tuli valitsemaan kupin reunasta lisää nappuloita, joihin kananmunaa ei ollut levinnyt, mutta taisi sitten kuitenkin vahingossa maistaa kananmunaa. Sitten ruokailu jatkui oikein hyvällä ruokahalulla ja kuppi nuoltiin hyvin puhtaaksi. Ennakkoluuloinen mies :D Olen kerran aikaisemminkin, kauan aikaa sitten, pistänyt kananmunan nappuloiden sekaan ja silloinkin Miko aluksi suhtautui yhtä epäilevästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti