tiistai 12. toukokuuta 2015

Miko 6 vuotta

Miko täytti 6 vuotta viime viikon torstaina. Kahden vuoden päästä se pääse jo näyttelyissä veteraaniluokkaan! Kylläpäs aika kuluu nopeasti. Miko pääsi tai joutui syntymäpäivänään hoitoon äidin ja Mikan luo, sillä me lähdimme viettämään minun synttäreitä viikonlopuksi Riikaan. Hoidossa oli mennyt ihan hyvin. Varoittelin Mikon viime aikojen erittäin suuresta kiinnostuksesta oraviin. Oravista Miko menee ihan sekaisin ja joskus silloin hihnasta saa ihan tosissaan pitää kiinni. Onneksi oravakohtaamisia (pelkkä haju tai muistikuva puusta, jossa orava on nähty, riittää) ei ollut, vaikka yhtenä iltana Miko oli joidenkin viettien vallassa vienyt äitiä ympäri taloa ja metsiä. Meillä kotona Miko pysyy hellasta erossa, mutta yhtenä päivänä äiti ja Miko olivat joutuneet tekemään tuoleista esteen hellan eteen, sillä Miko oli niin kiinnostunut tekeillään olleesta ruuasta. Sunnuntai-iltana oli taas luvassa iloinen jälleennäkeminen, josta videotodiste alla. Vähän oli jo jälleennäkemisen riemu laantunut edellisestä kerrasta (aikaisemmin Miko on pitänyt enemmän korkeaa ääntä ja madellut lattialla), mutta ehkä se vain meinaa sitä, että Miko jo tietää meidän tulevan takaisin. Mikolla kun on hoitokokemusta ja yön yli erossa olemista meistä niin vähän.

2 kommenttia:

 1. Awww! Voi miten Miko juttelee! Aivan kuin se kysyisi että missä ootte olleet ja mitä tehneet ja sitten selostaisi kaikki omat kuulumisensa :')
  Primo käyttäytyy vähän samantyylisesti, mutta sen jälleennäkemisen riemu sisältää yleensä enemmän säntäilyä (mielellään hepulointia isossa ympyrässä jos mahdollista) ja ääni on vähän erilainen, se myös haukkuu enemmän. On ne hassuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona, kun nähdään Mikon kanssa lyhyemmän poissaolon jälkeen, niin Mikokin hepuloi :) Viime kesänä, kun Miko oli ensimmäistä kertaa hoidossa useamman yön, se alun hyppimisten jälkeen pitkään mateli maassa ja piti korkeaa ääntä. Kyllä siinä vähän liikuttui toisen vilpittömästä ilosta ja äitinikin joutui pyyhkimään kyyneltä silmäkulmasta. On ne tosiaan hassuja ja onhan se kiva, kun joku on niin iloinen jälleennäkemisestä :)

   Poista