maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen viettoa

Lauantaina menimme äidin luokse syömään. Oli aivan ihana ilma, joten ulkona oli kiva istuskella. Pääasiassa ulkoilu oli kuitenkin Mikon harjaamista. Karvanlähtöaika on alkanut, joten otin siksi harjan mukaan. Karvaa lähti vaikka kuinka. Harjasin niin paljon kuin jaksoin kyykkiä, siitäkin huolimatta, että vajaan kolmen viikon päästä on näyttely. Onneksi "karvattomanakin" uroksilla riittää turkkia, mutta karvanlähtö saa pilkut ikävästi esille. Miko tapansa mukaan vietti aikaa keittiössä, mutta jossain vaiheessa pistettiin yksi ovi kiinni, jolloin Miko pääsi vain olohuoneeseen ja eteiseen. Suljetun oven takana piti sitten vinkua... Mikosta on tullut niin ahne, ettei sitä voi jättää yksin keittiöön, jos ruokaa on esillä. Kotona ei ole ongelmaa, mutta äidillä on keittiössä aina niin hyvät tuoksut :) Mikokin sai osansa pääsiäiskaritsasta. Miko pääsi tutustumaan veljeni 5 kuukauden ikäiseen poikaan. Vauvaa nauratti kun Miko tuli nuuskimaan sen naamaa. Mikon mielestä vauva taisi maistua hyvälle, kun Miko olisi halunnut nuolla vauvan korvia, päätä ja vatsaa...

Sunnuntaina kävimme pitkällä lenkillä koko perheen voimin. Reitti oli Kannelmäki-Maununneva-Paloheinä-Haltiavuori-Hakuninmaa-Kaarela-Malminkartano-Kannelmäki, jolle kertyi pituutta 11,6 km. Aikaa kului 2,5 tuntia. Alunperin tarkoituksena ei ollut tehdä normaalia pidempää lenkkiä, joten meillä ei ollut mukana vesipulloa. Oli hyvin lämmin ja vesi olisi tullut tarpeeseen, mutta selvisimme kotiin asti :) Miko pääsi kahlailemaan ojissa, joten joku meistä pääsi sammuttamaan janoaan. Yli puolet matkasta kuljimme keskuspuistossa ja mietin metsässä kävellessä, etten näitä lenkkeilymaastoja halua jättää. Uusi asunto on ollut nyt kolme viikkoa hakusessa eikä vielä ole tullut vastaan sellaista, joka kelpaisi. Monia kivoja asuntoja on kyllä ollut tarjolla, mutta sijainti on asia, josta en vielä tällä hetkellä ole valmis joustamaan. Vähän alkaa jo tuntua mahdottomalta tehtävältä löytää asunto, jossa on kaikki kohdallaan. Kolme viikkoa asunnon etsimistä on lyhyt aika ja onneksi meillä ei ole kiirettä. Ja onneksi vielä on varaa olla nirso.




Korvatkin pitää harjata

2 kommenttia:

  1. milloin rotuyhdistyksen sivut taas aukeaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivut uusitaan, jonka vuoksi ne ovat pari viikkoa poissa toiminnasta. Nyt sivut on ollut viikon kiinni, joten viikon kuluessa varmaan tulee valmista.

      Poista