maanantai 18. marraskuuta 2013

Tauon jälkeen

© Lotta Franck
Onpas täällä taas ollut hiljaista. Kahteen viikkoon emme päässet perjantain agilitytreeneihin, joten mitään kirjoittamisen arvoista ei ole tapahtunut. Mikolla on varmasti ollut tylsää, kun kauheasti mitään ei ole tapahtunut kotonakaan, mutta onneksi se kestää sen. Ainakin toistaiseksi. Tällä hetkellä työ ja opiskelu pitävät kiireisenä, tai ainakin vievät kaiken ajan. Sitten jos vapaa-aikaa on, niin en jaksa tehdä mitään. Mikon takia poden huonoa omatuntoa, mutta onneksi meillä on edes nämä perjantaitreenit.

Perjantaina oli siis agilitytreenit, joihin menimme pienen tauon jälkeen. Ohjaustekniikoista vuorossa oli sylkkäri, mutta en löytänyt mitään sopivaa pikkuharjoitusta, joten lähdin treeneihin ilman suunnitelmia. Teimme Mikon kanssa ensin ihan perusjuttuja, hyppyjä ja putkea. Kokeilin sitten myös leijeröintiä, joka sujui hyppyjen osalta ok, mutta mutkaputkeen Miko ei osannut hakea. Ehkä se ei ollut hyppyjen kanssa samalla linjalla. Ensimmäisellä yrityksellä Miko hyppäsi putken yli… Toisella kerralla teimme ensin keppejä. Viimeksi keppien kanssa oli ongelmaa, joten kaksi toistoa, molemmat onnistuneita, sai riittää. Teimme sitten vielä jotain hyppy-putki-juttua.  Kolmas kierros oli kontaktitreeniä puomilla. Taina oli palkkaamassa. Alkuun puomi oli vähän varovainen, mutta sitten sujui paremmin. Jonkin verran puomi heilui, joka saattoi vaikuttaa vauhtiin. Joka kerta Miko lähti kontaktilta vasta luvan saatuaan. Ehkä jos ensi kerralla uskaltaisin kokeilla etupalkkaa.

© Lotta Franck
 
Vajaan kahden viikon päästä meillä on ensimmäinen rally-tokokoe. Osallistumme mölli-ALO luokkaan. Pitäisi siis kai vähän treenailla ja lukea sääntöjä… Onneksi liikkeitä voi harjoitella ilman kylttejäkin, joten voimme harjoitella kotona ja lenkeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti