lauantai 1. marraskuuta 2014

Tassupäivitys

Onneksi anturavamma on parantunut nopeasti ja nyt ollaan jo ohi kipeästä vaiheesta. Miko taitaa jo astua ihan normaalisti oikealla takajalalla.

Keskiviikkona, jolloin pistin Mikon anturaan ensimmäistä kertaa Cothivet-haavasumutetta, en pistänyt Mikolle kauluria vaan tarkkailin, ettei se pääse nuolemaan tassuaan. Sumutteen yrttituoksujen on tarkoitus estää nuolemista, mutta ei haju Mikoa haitannut. Pari kertaa Miko ehti hetken aikaa nuolla tassua. Illalla pistin sumutetta uudestaan, mutta en pistänyt kauluria yöksi. Yön aikana Miko oli varmasti nuollut tassuaan enemmänkin eikä pojan vatsa tainnut tykätä haavasumutteesta. Heräsin kahdesti yöllä, kahden ja neljän aikaan, kun Miko oksensi. Aamulla Miko oksensi vielä kerran. En sen vuoksi pitänyt haavasumutetta, koska en halunnut oksennusriskin vuoksi pistää Mikolle kauluria. Päivän aikana Miko oli vielä oksentanut. Onneksi kaikki kerrat osuivat samalle matolle.

Punatossu

Torstaiaamusta lähtien Mikolla on lenkeillä ollut tassussa punainen kumitossu, jonka alla ei ole ollut mitään. Sininen on M-kokoa ja aika reilu Mikon jalkaan, mutta sinne mahtuu alle tassuside tms. Punainen on S-kokoa ja hyvin nafti Mikolle. Se voisi olla hieman isompi, mutta menee ihan hyvin jalkaan. Tossun sisälle ei ole muodostunut kosteutta. Varmaan silloin, kun niin kävi, oli kesä ja lämpimämmät ilmat. Torstain ja perjantain vastaisen yön Mikolla oli kauluri ja perjantaina työpäivän ajan. Sen jälkeen en ole enää pistänyt haavasumutetta eikä ole ollut tarvetta estää tassun nuolemista. Antura ei ole enää kipeä ja se alkaa jo näyttää ihan hyvältä. Haluan vielä muutaman päivän lenkeillä suojata tassua lialta ja teräviltä kiviltä. Kumitossu on kestänyt hyvin eikä ole ollut vielä tarvetta ottaa uutta käyttöön. 12 tossun pakkaukset (molempia kokoja) taitavat riittää koko loppuelämäksi :)

Torstai (antura oli vielä arka enkä saanut siksi tuota roskaa pois)

Perjantai

Lauantai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti